Puukko australialaiselle metsästäjälle

Joitakin kuukausia takaperin laitoin muutamia kuvia parista tekemästäni metsästyspuukoista kansainväliselle nettikeskustelufoorumille. Foorumin aihealue liikkuu metsästyksen ja siihen käytettävien aseiden parissa joten olisi oletettavaa että joku voisi kiinnostua puukoistani.
Niin minuun sitten ottikin netin kautta yhteyttä australialainen mieshenkilö. Hän kyseli paljonko maksaisi jos tekisin hänelle samankaltaisen puukon kuin toinen niistä joka esiintyy lähettämissäni kuvissa. Niinpä laskin puukolle tulevan hinnan sekä lisäksi lähetyskulut ”kengurumantereelle”. Ilmoitin loppusumman asiakkaalle ja hänen mielestään se oli kohtuullinen joten sain samalla tilauksen. Toive oli että puukko muistuttaisi em. valokuvissa olevaa mutta 1:1 samanlainen sen ei tarvitse olla. Tupen väriksi toivottiin ruskeaa.

Tilatessani terää ”hovihankkija” -sepältäni kävi ilmi että hän oli sairaana joten terä kyllä tulisi mutta sen toimitus viivästyisi jonkin verran. Ilmoitin tästä asiakkaalle ja kommentti oli että ei haittaa, pääasia että puukko valmistuisi.

Aikanaan seppä taas pääsi pajaan ja toimitti minulle haluamani terän. Nyt puukko on valmis ja asiakas on sen lähettämieni kuvien perusteella hyväksynyt joten piakkoin se lähtee postin kyydissä eteläiselle pallonpuoliskolle.

Ohessa kuvia valmiista puukosta:


Mainokset
Published in: on 25.06.2012 at 15.40  Jätä kommentti  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://promaakari.wordpress.com/2012/06/25/puukko-australialaiselle-metsastajalle/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.