50 v.-lahja lintuharrastajalle

Sain vanhalta asiakkaalta kyselyn josko minulta onnistuisi rakentaa puukko vähän tavallista lyhyemmällä toimitusajalla. Asiakkaan sukulaismies täytti ”pyöreitä” ja alunperin oli ollut tarkoitus että sukulaiset yhdessä kasaavat isomman ryhmän ja yhdessä ostavat hänelle jotain isompaa ja hintavampaa, ulkoiluharrastukseen läheisesti liittyvää varustetta.
Suunnitelmaan tuli kuitenkin muutos ja tästä syystä tilaaja päätyi siihen että hyvä puukko olisi kaikinpuolin sopiva (myös hinnaltaan) yhteislahja kolmelta pariskunnalta.
Minulla sattui olemaan kotona ylimääräinen hyvälaatuinen hiiliterästerä sekä puukon päätä varten huippulaadukas visapuu-aihio joten pystyin vastaamaan kyselyyn myöntävästi.
Sain muotoilun suhteen ns. vapaat kädet, tosin sillä evästyksellä että tilaaja halusi nimenomaan sellaisen puukon jota voi ja uskaltaa käyttää tavallisissa metsässä liikkumiseen kuuluvissa arkiaskareissa.

Alla pari kuvaa valmiista puukosta. Terän on valmistanut Tonna Kotavuopio Karesuvannosta, sen muotoilu on tekijän ja allekirjoittaneen yhteistyön tulosta. Puukon hela on luonnonväristä lehmänsarvea, koristeraidat nahkaa, mustaa kuitulevyä ja valkoista luuta. Pään puumateriaali tulikin jo aijemmin mainituksi. Tuppi on tummanruskeaa kasvisparkittua 2,5 mm nautaparkkia.


Mainokset

The URI to TrackBack this entry is: https://promaakari.wordpress.com/2011/04/03/50-v-lahja-lintuharrastajalle/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.